Over mij

EVEN VOORSTELLEN:

Ik ben Miranda Warmerdam en sinds 1996 werkzaam als leerkracht in het onderwijs basisonderwijs.

Ongeveer 12 jaar geleden heb ik mijn SVIB-diploma behaald en sindsdien ben ik naast leerkracht ook SVIB-er en coach op de Prinses Marijkeschool. Vorig jaar (2018-2019) ben ik begonnen als schoolopleider en coach en begeleid ik met veel plezier en enthousiasme. Ook zit ik in de begeleiderspool van Klassewerk. Ik vind het fijn dat ik de kennis die ik de afgelopen 23 jaar heb opgebouwd kan overdragen aan de zij-instromers, starters en studenten. Ik ben leerkracht geweest voor de groepen 1 t/m 8 en ben dus breed inzetbaar als coach en begeleider. Komend schooljaar (2020-2021) start ik met de opleiding Synchroon coachen, coachen met een oortje, voor een nog completer aanbod.

Ik kijk uit naar onze samenwerking!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *